Tere tulemast meie lemmikloomahoidjate veebilehele! 

15.07.2024

Kas oled kunagi leidnud end olukorrast, kus pead kiirelt kodust lahkuma, kuid pole kedagi, kes sinu kallist lemmiklooma hoiaks? Või oled ehk planeerinud puhkuse, kuid muretsed, kes hoolitseb sinu neljajalgse sõbra eest? Või hoopis muretsed pikal tööpäeval üksi kodus istuva lemmiku pärast?

Petsitters.ee veebileht on loodud selleks, et pakkuda Sulle lihtsat ja mugavat lahendust! Mis teeb meie portaali eriliseks? Oleme loonud platvormi, kus saad kiiresti ja lihtsalt leida just Sinu lemmiku vajadustele vastava hoidja. Meie eesmärk on pakkuda lemmikloomade omanikele meelerahu, teades, et nende lemmik on usaldusväärse ja hooliva hoidja kätes.

Petsitters.ee on tööd vahendav keskkond, kust leiab pakkumisi alates lühiajalistest jalutuskäikudest kuni pikaajaliste hoiuperioodideni välja. Kasutajad saavad kasvõi iga päev leida endale sobival ajal ja kohas toimuva tööampsu, millega uusi kogemusi saada ja lisaraha teenida.

Kuidas meie portaal töötab? 

  1. Registreeri kasutajaks – Oled lemmiklooma omanik või soovid hoidja teenust pakkuda? Alusta konto loomisest, et potentsiaalsed lemmiklooma omanikud saaksid Sinust parema ülevaate.
  2. Vaata hoidjaid – Otsi hoidjaid oma piirkonnas, kasutades otsingufiltrit, mis võimaldab valida hoidjat vastavalt asukohale. Soovid hoidjana tööd leida, siis registreeri kasutajaks. Liitumine on lihtne ja kiire.
  3. Lisa kuulutus – Kuulutuse lisamine on kiire ja lihtne. Sisestad nõutud informatsiooni ja avaldad kuulutuse. Loe läbi hoidjate profiilid ja varasemate klientide arvustused, et leida just see õige inimene, kes sinu lemmikuga kõige paremini sobib.
  4. Vali sobiv kandidaat – Kui oled leidnud sobiva hoidja, võta hoidjaga ühendust läbi meie platvormi ja lepi kokku kohtumine ja broneeri hoidja kohe otse läbi meie süsteemi.

Meie hoidjad – Kõik meie portaalis registreeritud hoidjad, kes on läbinud taustakontrolli ja omavad vajalikku kogemust lemmikloomade hoidmisel. Meie hoidjate hulka kuuluvad nii professionaalid kui ka entusiastlikud loomaarmastajad, kes teevad oma tööd südamega.

Kliendirahulolu 

Meie portaalis on oluline ka klientide tagasiside. Iga hoidja saab oma töö eest hinnangu ja arvustuse, mis aitab kaasa usaldusväärsuse säilitamisele ning annab uutele lemmiklooma omanikule kindlustunde õige valiku tegemisel.

Liitu meie kogukonnaga! 

Liitu meie kasvava kogukonnaga ja leia oma lemmikule usaldusväärne hoidja, kes kohtleb teda sama suure armastusega nagu Sina ise. Meie portaali abil saad nautida oma reise ja tegemisi, teades, et sinu lemmik on heades kätes.

Kõik Petsitters portaali puudutavad küsimused ja ettepanekud on teretulnud e-maili või telefoni teel.

Tere tulemast ja head hoidja leidmist!