Tere! Minu nimi on Stella-Ingrid Liinamäe.

Mul on elu jooksul olnud palju huvisid, aga loomad on miski, mis on minuga alati kaasas käinud. Minu kireks on ratsavõistlustel ja koertenäitustel osalemine. Olen üles kasvanud hobuste ja koertega, need loomad on jätnud minu südamesse oma jälje, mida tunnetan siiani. Ausalt öeldes kõik loomad kellega olen töötanud, aidanud ja kelle eest hoolitsenud on õpetanud mind aina enam, mitte ainult koolitamise teemal vaid ka sellest, kuidas ellu suhtuda.
Olen lõpetanud finantslahenduste juhtimise magistriõppe Eesti Ettevõtluskõrgkoolis Mainor ning töötanud maksuaudiitorina ja panganduses laenuhaldurina. Kõige südamelähedasem on mulle aga aja veetmine lemmikloomadega.

Olen loonud veebilehe millelt leiad enda lemmikule kiirelt ja lihtsalt just Sinu lemmiku vajadustele usaldusväärse hoidja. Eesmärk on pakkuda lemmikloomade omanikele meelerahu, teades, et nende lemmik on usaldusväärse ja hooliva hoidja kätes.

Petsitters keskkond mitmekülgne ja kasulik veebileht, mis ühendab loomaomanikud ja hoidjad, võimaldades leida usaldusväärseid ja hoolivaid lemmikloomahoidjaid, et tagada Sinu lemmiklooma heaolu ja turvalisus. Petsitters platvormil on klientidel võimalus jätta tagasisidet ning hinnanguid hoidjatele ja loomaomanikele. See aitab teistel loomaomanikel leida usaldusväärseid teenusepakkujaid ning loob läbipaistvuse ja usalduse meie kogukonnas.

Ilusat avastamist ja ootan Sinuga koostööd põnevusega!

Kõik Petsitters portaali puudutavad küsimused ja ettepanekud on teretulnud e-maili või telefoni teel.